top of page

Maiken, 47

Jeg har altid haft enorme smerter ved menstruation. Det hjalp at få p-piller. Som 24-årig blev jeg undersøgt af en gynækolog, der bestemt ikke mente jeg havde endometriose. Da jeg som 27 årig ville have børn og smed p-pillerne, var jeg sengeliggende med opkast, diarré og voldsomme smerter ved hver menstruation. 


Vi blev ikke gravide men fik afvide af vores fertilitetslæge, at han mente jeg havde endometriose. Jeg blev henvist til udredning på Glostrup, som dengang var landsdelsfunktionen. 


Jeg havde endometriose på blæren og æggestokke.


Senere fik jeg fjernet hele underlivet der viste adenomyose, og 7 uger efterfølgende blev jeg indlagt akut med stop på tarmen. Det var igen grundet endometriose og jeg fik en midlertidig stomi. 


Efterfølgende er jeg opereret nogle flere gange og fik i 2016 tarmslyng på grund af sammenvoksninger. 


I 2018 blev jeg opereret for 9. gang, hvor der blev fjernet endometriose på tarmen, mellemgulvet, leveren, bag ved skeden og i toppen af skeden. 


Da jeg stadig døjer med enorme smerter, symptomer fra tarmen og symptomer fra mellemgulvet, har jeg mistanke om, at der stadig sidder noget. Desværre kan lægen ikke se noget på diverse scanninger, men jeg ved der sidder noget, for det kan jeg mærke. 


Jeg arbejder 5 timer om ugen på fleksjob og må sige at min livskvalitet er i bund.

0 kommentarer
bottom of page