top of page

Diana, 34

Jeg fik i sommers konstateret endometriose på blæren og på min højre urinleder, som påvirker min nyre. Om der er endo flere steder, kunne de ikke med sikkerhed udelukke.


Jeg afventer fortsat dato for operation, som jeg ellers fik lovet ville være i september eller oktober, men jeg er stadig hængt til tørre for at få en dato at vide. Det er enormt frustrerende og tager hårdt på krop og sind.


Jeg ringer hver uge, for at høre om der kommer en dato, men desværre uden held. Jeg fik at vide i sidste uge, at der var 50 patienter før mig, men de kunne ikke fortælle hvor lang tid der var, før det var min tur. De kunne yderligere oplyse, at der er mangel på bedøvelseslæger, som skal understøtte til kikkertoperationerne, som derfor forsinker behandlingstiden. 


Det gør mig utryg, at der er så begrænset viden og ressourcer på endometriose området. Især når anbefalingen i mit tilfælde er, at køre 12 smertestillende piller ind, hver eneste dag, bare for at kunne være til. I perioder har det været så slemt, at morfin har været nødvendigt for, at jeg har kunne få lidt søvn. Det er bare ikke holdbart, når man er mor.

0 kommentarer

Anonym 1

bottom of page